Access Bars

Az Access Bars kezelés az egyik legdinamikusabb tanfolyam, amit az életed megváltoztatásához választhatsz. A gondolataid, nézőpontjaid, érzelmeik befolyásolják az életedet és a testedet. ezen a tanfolyamon 32 pont érintésével a fejen, ezeket elkezdjük törölni, így a múlt történései egyre kevésbé hatnak majd a jelenedre és a jövődre. Hatással van az immunrendszeredre és az agyi aktivitásodra is. Egyre inkább hozzáférhető lesz a tudásod és az éberséged a kontroll helyett.
Tanulunk energetikai tisztításokat, a test energiaszintjének fokozását és a traumák oldásához is testkezelésenergiát.
Megismertetjük a kérdezés erejét, ami által sokkal több ój lehetősget élhetsz meg, mind a testeddel, mind pedig az életedben.
Nagyon sok eszközt kapsz egyetlen nap alatt, ami hatalmas hozzájárulás lehet az életed minden területéhez.

Egy agykutató méréseket végzett Access Bars előtt és után, és kiderült, hogy ennyire gyors változást még soha nem tapasztalt! Gamma agyhullámok alakultak zömmel, ami az éberség és kreativitás kísérője. Évtizedek óta meditáló tibeti lámáknál mértek hasonlókat. Már végeznek átfogó kutatásokat és vizsgálták az aurát is.  Kimutatták, hogy helyreállítja az aura sérüléseit is.access_bars_hatasa_hoterkepes_felvetel.jpg
Az Access egy nagyon hatékony technika, amivel nincs határ az életedben csak végtelen lehetőségek. Minden egyes nap és tanfolyam ezt mutatja meg.
Nagyobb lesz a befogadásunk, nagyobb a teremtő és generatív energiánk és olyan lehetőségek jönnek a testünkkel és az életünkkel kapcsolatban, amiket eddig nem is gondoltunk volna.

 

Agykutató mérései előtte és utána (felirat a jobb alsó sarokban állítható)

Nagyon fontos, hogy Te válassz! Hajlandó lennél elköteleződni az életed mellett?

Hajlandó lennél megnyílni és beengedni még több lehetőséget az életedbe?
Mi minden lehetséges még, amire soha nem gondoltál a munkádban, a kapcsolataidban, a családodban?
Hajlandó lennél befejezni az önkorlátozásodat és a bizonyításokat magadnak és másoknak?

Mindenhol, ahol rosszá teszed magad, hajlandó lennél ránézni és elengedni?
bars.jpg
Szeretnéd lebontani az önkorlátozó falaidat? Szeretnél egy új valóságot magadnak? Mi a Te tudásod, képességed és kapacitásod, amit, ha meglátnál, megváltozna az egész valóságod?

Amikor megérinted valakinek a bárjait, akkor máris megváltoztatod a világot, a saját valóságodat és másokét is körülötted. Egyre tudatosabbá váltok.
Te magad vagy a változás forrása és ez napról napra egyre inkább megnyilvánul majd az életedben. 🙂

Magadnak is fogod tudni futtatni a bárjaidat, hogy a minden nézőpontot fel tudj oldani és kitisztítani, hogy már ne legyenek hatással a jövődre.

A legtöbben meglepődnek, hogy akár egy kezelés is mekkora változást hozhat az életükbe. Ez mind a lelki, mint a testi gyógyulásban segít.

Egy csodás videó róla, van hozzá magyar felirat is (jobb alsó sarokban be lehet állítani) : IFrame

Hatékonyan, maradandó változást érünk el vele és magunkon is használhatjuk!!
Az akadályok alól szabadulsz fel, így megláthatod a lehetőségeidet és könnyebbé, örömtelivé és kreatívvá válik az életed. Ez egy maradandó tisztulás!
Ezeket úgy fogjuk elérni, hogy tanultok egy módszert, ami segíteni fog az akadályok elengedésében, úgy hogy barokat fogunk futtatni a fejeteken és a testeken, hogy ez a blokkoló energiamintázat átalakulhasson és kitisztulhasson.

accessfej.jpeg
Mik a bárok? 32 olyan pont a fejeden, aminek a gyengéd érintése segíti a felszabadulást és a tisztulást az akadályozó traumák alól. Ezeket, ha gyengéden megérintitek, erőfeszítés nélkül el tudod engedni mindazt, ami miatt képtelen vagy az el(be)fogadásra? Ezek a pontok tartalmazzák, mindazokat a gondolatokat, ötleteket, hiedelmeket, érzelmeket, tényezőket, amiket életek során eltároltál. Itt az alkalom, hogy elengedj mindent!

Minden Bars kezelés 5-10 ezer évnyi korlátot tud feloldani arról az életterületről, amelynek a pontjait érintik. Ez egy nagyon tápláló és lazító folyamat, amely bármely területről képes feloldani a korlátokat, amit felvállalsz!

A Bars ezreknek segített, hogy megváltoztassák az életük és testük több aspektusát, többek között az alvási, egészségügyi, testsúllyal, szexszel, partnerkapcsolattal, stresszel kapcsolatosakat. És mi más lehetséges még?

Hogy férhetnél hozzá új képességeidhez és adottságaidhoz?
Hogy férhetnél hozzá a világban rejlő végtelen lehetőséghez?

Amikor megérintem valakinek a bárjait, akkor máris megváltoztatom a világot, a saját valóságodat és másokét is körülötted. Egyre tudatosabbá váltok.
Te magad vagy a változás forrása és ez napról napra egyre inkább megnyilvánul majd az életedben.

Örömmel várlak!

Hatala Ágnes +36307258943

” Az életben minden könnyedén, örömmel és ragyogva árad felém”

Hogy lehetne még ennél is jobb?

“Az access nem a gyógyítás. A tudatosságról szól. A tudatosságnak a hatása a test gyógyulása, és nem fordítva. Kigyógyítani valakit a betegségből, nem teszi őt tudatossá, de kigyógyítani valakit a nemtudatosság állapotából, az lehetővé teszi, hogy a test meggyógyítsa magát. “- Gary Douglas