A megzavaráson túl- Gary M. Doglas és Dr. Dain Heer

Most van itt az idő, hogy abbahagyd azt, hogy eltérülj attól, hogy megteremtsd a jövőt, amire igazán vágysz?

Most van itt az idő, hogy teljesen jelen legyél és elkezdj élni?

Most van itt az idő, hogy megváltoztasd azt, ahogyan működsz, és hogy felfedezd a létezés könnyedségét, amiről soha nem képzelted, hogy lehetséges?

Amikor olyan helyzetben találod magad, amit látszólag nem tudsz megváltoztatni, akkor lehetséges, hogy beleragadtál egy zavaró beültetésbe. A zavaró beültetéseket arra találták ki, hogy bizonyos élethelyzetek kiváltsák őket, és megzavarjanak, ami visszatart téged attól, hogy mindaz lehess, ami igazán lehetnél, és megkapd azt az életet, amit igazán szeretnél. Miattuk hisszük azt, hogy nincs választásunk semmiben. Ebben a könyvben információk, és hatásos eszközök találhatóak, amik lehetvé teszik neked, hogy felismerd a zavaró beültetéseket, és szabaddá válj tőlük.

A Megzavaráson Túl könyv alapja egy hat részes telekurzus sorozat Gary Douglasszel, az Access Consciousnessalapítójával és Dr. Dain Heerrel.

A résztvevők mondták:

Az, hogy éber vagyok a zavaró beültetésekre, megváltoztatta a valóságomat és lehetvé tette nekem, hogy több energiám legyen, mint amit eddig lehetségesnek tartottam.

Fenomenális a változásnak és a kiterjedésnek a mértéke, ami megjelent az életemben ? túlmegy a szavakon.

Az életemben elször kezdem el felismerni önmagam.

A szerzőkről:  Gary Douglas bestseller író, nemzetközi eladó, és keresett facilitátor, aki arra inspirálja az embereket, hogy más lehetőségeket lássanak meg, és “tudják, amit tudnak”, hogy ezzel olyan életet hozzanak létre, amik túlmennek a közkedvelt hiedelmeken és szabályozásokon.

Gary úttörje egy sor transzformáló, életet megváltoztató eszköznek és processznek, amit Access Consciousnessként ismerünk több mint 20 éve. A munkája elterjedt 131 országban.

Befektetés magadba: 7.500Ft (postai utánvét díja Magyarországon belül 1240Ft-tól)

Budapesten IX. kerületben személyesen is átvehető!

Érdeklődés:

Hatala Ágnes 36(30)7258943

onfejlesztonaplo11@gmail.com