Tíz kulcs a teljes szabadsághoz – Gary M. Doglas és Dr. Dain Heer

Ez itt a Tíz kulcs a teljes szabadsághoz. Ez egy életforma, ami segít majd kiterjeszteni a tudatosságra való képességeidet, hogy éberebb lehess magadra, az életedre, erre a valóságra és ezen túl.

A nagyobb éberséggel elkezdheted azt az életet teremteni, amiről mindig is tudtad, hogy lehetséges, de eddig még nem érted el. Ha tényleg csnálod és megtestesíted ezeket a dolgokat, az életed minden területén szabaddá fogsz válni.

Voltak emberek akik a Tíz kulcsot használták arra, hogy felülkerekedjenek a depresszión, a pénztelenségen, a párkapcsolati és testi problémáikon és más egyéb helyzeteken, amelyek leküzdhetetlennek tűntek.  Gary Douglas és Dr. Dain Heer részletesen vizsgálta a Tíz kulcsot a teljes szabadsághoz egy tíz héten át tartó telekurzus sorozatban, amelyben Access Consciousness Facilitátorokkal és másokkal beszélgettek a világ minden tájáról. Ez a könyv az Access Consciousness legfőbb irányelvein alapszik, amelyek világszerte változtatták meg és teszik jobbá folyamatosan az emberek életét.

 

Befektetés magadba: 7.500Ft (postai utánvét díja Magyarországon belül 1240Ft-tól)

Budapesten IX. kerületben személyesen is átvehető!

Érdeklődés:

Hatala Ágnes 36(30)7258943

onfejlesztonaplo11@gmail.com