Solfeggio frekvenciák meditációval

Solfeggio frekvenciák meditációval

Solfeggio frekvenciák:

147 – Szublimáció, átlényegülés segítése

258 – koncentráció

285 – kvantum tudatosság

396 Hz – Ferlszabadítja a félelmet és bűntudatot 
417  – Transzmutáció, A múlt feloldása, változások elősegítése

528 – Változások, szerelem és csodák DNA gyógyítás

639 – Integráló struktúra, Kapcsolatok (A két agyfélteke összekapcsolása)

741 Hz – megérzések felébresztése

852 – Feltétel nélküli szeretet

963 – Mester és tobozmirigy aktiváló frekvencia

1122 – Mester frekvencia

Agyhullámok:

1 Hz – Jól-lét érzése, agyalapi mirigy stimuláció, harmónia, egyensúly

0,9 Hz – Eufória

2,5 Hz – Nyugtató hatás, fájdalom csillapítás

3,5 Hz – Egység mindennel,depresszió, szorongás oldása, DNS-stimuláció

4,9 Hz – Elősegíti a mély belső békét, “misztikus igazságok”, tudattalanul korlátozó hiedelmek átalakítása, fizikai és lelki gyógyulás, az élet céljának feltárása, belső bölcsesség,

5,5 Hz – Intuíció, kapcsolat segítése a belső vezetővel

7,83 Hz – Shumman rezonancia: Ez a mágneses tér hangolja össze szervezetünk egész kémiai folyamatát, ez a mező gondoskodik az emberi szervezet egészségének, harmóniájának fenntartásáról is.

22Hz – Segíti a lelki gyógyulást, a relaxaciót, meditatív állapot elérését

Gamma hullámok – 40 Hz+ Megérzés, magas szintu tanulás, tiszta felfogóképesség.

Gamma 40 Hz+ Megérzés, magas szintű tanulás, tiszta felfogóképesség. A gamma agyhullám a legmagasabb frekvenciájú, a tiszta felfogóképességhez és az öntudat állapotához kapcsolódik. Mostanában került a kutatók figyelmének középpontjában, régebben nem is volt külön kategória rá, hanem a béta agyhullámokhoz sorolták. Miért olyan különleges? A gamma hullámok felébredéskor és alvás közben a REM (gyors szemmozgás – rapid eye movement) állapotában vannak jelen. Ilyenkor magas szintű észlelés és információ feldolgozás történik, ezért a gamma hullámokat tartalmazó hanganyagok kiválóan használhatók az agyteljesítményünk, valamint fizikai erőnlétünk fokozására.

Béta 12-40 Hz Éberség, figyelem, koncentráció. Éber vagy és élénk. Az agyad éles és fókuszált. Könnyedén, gyorsan reagálsz és teljes figyelemmel tudsz dolgozni.

Alfa 6-12 Hz Relaxáció, ébrenléti ellazultság. Ellazult vagy, lelassul az agytevékenység. A tudatod kitágul. Friss, kreatív energia kezd el áramolni. Eltűnik a félelem. Felszabadító békét és jólétet érzel. Stressz kezelésére kiváló. Az alfa hullámot használó programok javítják a problémamegoldó képességed, új ötletekhez juttatnak.

Théta 4-7 Hz Meditáció, intuíció, memória, kreativitás, vizualizáció. Ahogy mélyebbre jutunk a relaxációban elérjük a megfoghatatlan és misztikus Théta állapotot, ahol az agytevékenység lelassul és már majdnem az alvás szintjére érünk, de még nem alszunk. A théta állapotban csodálatos dolgok történnek. A théta állapot gazdag képeket, inspirációt, és rég elfelejtett emlékeket hoz elő és megnöveli a fogékonyságot. Ez már a mély meditáció állapota. Az “áramlás” érzése, amikor az az érzésed támad, hogy a tested kiterjed a bőrödön kívülre. Théta a tudatalatti küszöbe. Fontos része a viselkedés megváltoztató programoknak. Használják drog és alkoholszenvedély kezelésére is. Ideális szuper-tanuláshoz, az elme átprogramozásához, álomra való emlékezésre és önhipnózishoz.

Delta 1-4 Hz Alvás, gyógyulás, passzív jelenlét. Mély, lassú, hullámzó. Ez a leglassúbb agyhullám. A mély alváshoz társítható. A Delta hullámok bizonyos frekvenciái elősegítik a növekedési hormon előállítását, amely hormon felelős a gyógyulásért és regenerációért. Ezért van az, hogy az alvás, különösen a mély alvás, elősegíti a gyógyulási folyamatokat. A delta agyhullám a tudatalatti jele, a hely ahonnan a megérzés érkezik. Ez azt jelent, hogy nemcsak alváshoz és regenerációhoz ideális, hanem a tudatalatti eléréséhez is, amely segít információkhoz jutni és feltölteni az agyat.

www.youtube.com/playlist

A benned lévő Istenre hangolás letölthető innen (2013.03.25): szeretetegysege.hu/letoltesek.html

Végig hallható frekvenciák: 0,9Hz, 1Hz, 2,5Hz, 3,5Hz

Első blokk: Az első kb.10 perc-ben elmetisztító frekvenciák vannak, majd 147-es Solfeggio (kb.7 perc). Ez alatt a kb.17 perc alatt van a felkészítés. Tisztítás, előkészítés az aktíválásra, a rezgésemelésre.

Második blokk: Az aktiválás, Istenire hangolás szakasza. A DNS aktiválások alatt végig megy az 528-as Solfeggio, 4,09-es és 5,5 Hz-es agyhullámmal. Az 1-7. DNS rétegig ment a 936-os Solfeggio Az 1-8. DNS rétegig ment a 852-es Solfeggio

A 8-12. DNS rétegig ment a 1122-es Solfeggio és a Shumman rezonancia. (A DNS aktíválós rész alatt, a DNS aktíválós szöveggel együtt, 9 külöböző hangsávban, különböző frekvenciák, hangok hallatszanak.)

Záró blokk: 22Hz és Gamma frekvenciák A tudatosság visszahozását, az elért rezgésemelés beépítését, rögzítését segíti.

 www.youtube.com/playlist