Access Bars blokkoldással

Amiben ez segít neked: könnyebben elérd a céljaidat, akár párkapcsolatot szeretnél, akár egészségesebb testet, vagy csak nem tudod hogyan tovább az életedben, az éberségemmel ráláthatsz hol akadtál el, mik blokkolják az életutad és hogy engedheted el őket.

Általában gyerekkorból jönnek ezek a téves nézőpontok, amiket elengsz és utána segítek új lehetőségeket választani, hogy másként csinálhsd és megkapd, amit szeretnél.

Az akadályok alól szabadulsz fel, így megláthatod a lehetőségeidet és könnyebbé, örömtelivé és kreatívvá válik az életed.

 

 A kezelés felépítése: a kezelés tartalma másfél óra, aminek az első félórájában  feloldjuk a témával kapcsolatos  problémáidat és elakadásaidat. Megnézzük mik azok nézőpontok és régi berögződések, amik nem engedik a változást. ehhez szóbeli és energetikai tisztításokat fogunk használni, hogy a rejtett blokkokhoz is hozzáférjünk.

A további egy órában pedig masszázságyon fekve Access Bars kezelést adok,  melyet a fejen különböző pontok érintésével végzem, illetve testkezelést, amikor az egész testen érintek különböző kézpozíciókkal. Az érintés során és az energetikai kezelés által az elmédből is és a testedből is elengeded és törlöd a megakasztó nézőpontokat.

Ahhoz is adok eszközöket, hogy másként tudd működtetni az életedet, ami több boldogságot, örömöt és könnyedséget adhat bármelyik életterületedhez is, amelyiken dolgozunk.

 

Access Bars-ról: Az egyik legdinamikusabb eszköz, amit az életed megváltoztatásához választhatsz. 32 pontot foguok érinteni a fejeden, amikor az agyhullámok lelassulnak és az elméd elkezdi feloldani és elengedni a korlátozó és megakasztó gondolataidat, nézőpontjaidat, érzelmeidet, amik befolyásolják az életedet és a testedet. A múlt történései egyre kevésbé hatnak majd a jelenedre és a jövődre. Hatással van az immunrendszeredre és az agyi aktivitásodra is. Egyre tudatosabb leszel az életedre.

A Bars ezreknek segített, hogy megváltoztassák az életük és testük több aspektusát, többek között az alvási, egészségügyi, testsúllyal, szexszel, partnerkapcsolattal, stresszel kapcsolatosakat. És mi más lehetséges még?

 

Amilyen testkezelésekkel dolgozom: attól függően, hogy milyen problémát oldunk fel ahhoz fogok választani testkezeléseket. Például immunerősítő, fogyásra, szexuális energiákra, fiatalításra, bántalmazásoldásra, önkorlátozásra, családi mintákra, agykapacitás növelésrelátásjavításra.

 

Már egy kezelés is hatékony, és érdemes több alkalmas bérlelet (5-10) venni, hogy tartósabb változást érjünk el. Ilyenkor 20 % kedvezményt kapsz.

Befektetés magadba: 15.000.-/90 perc (bérletben 60.000.-/5 alkalom)

 

Jelentkezz be:

Hatala Ágnes

+36307258943

onfejlesztonaplo11@gmail.com