Access Bars kezelések

Mi lenne, ha kitörölhetnénk a sok eddigi ‘hülyeséget’ az elmédből, hogy végre tisztábban és tudatosabban élhess és teremthesd a lehetőségeidet?

A ‘hülyeség’ azt jelenti, hogy lezárod magad a saját tiszta tudásodtól, ami eredendően ott van benned. A félelem zavart kelt benned és már nem te választasz, hanem megengedted a környezetednek, hogy az ítéleteikkel, nézőpontjainkkal és bírálataikkal befolyásoljanak. Ezeket a nehézségeket engedjük el a testedből és az életedből minden szinten.

 

“Az access nem a gyógyítás. A tudatosságról szól. A tudatosság hatása a test gyógyulása, és nem fordítva. Kigyógyítani valakit a betegségből , nem teszi őt tudatossá, de kigyógyítani valakit a nemtudatosság állapotából, az lehetővé teszi, hogy a test meggyógyítsa magát. “- Gary Douglas

Hajlandó vagy adni magadnak esélyt a kiteljesedésre? 🙂

Az Access Bars kezelés és tanfolyam, az egyik legdinamikusabb eszköz, amit az életed megváltoztatásához választhatsz. A gondolataid, nézőpontjaid, érzelmeik befolyásolják az életedet és a testedet. A fejen lévő 32 pont érintésével ezeket elkezdjük törölni, így a múlt történései egyre kevésbé hatnak majd a jelenedre és a jövődre. Hatással van az immunrendszeredre és az agyi aktivitásodra is. Egyre inkább hozzáférhető lesz a tudásod és az éberséged a kontroll helyett.

Egy agykutató méréseket végzett Access Bars előtt és után, és kiderült, hogy ennyire gyors változást még soha nem tapasztalt! Gamma agyhullámok alakultak zömmel, ami az éberség és kreativitás kísérője. Évtizedek óta meditáló tibeti lámáknál mértek hasonlókat. Már végeznek átfogó kutatásokat és vizsgálták az aurát is.  Kimutatták, hogy helyreállítja az aura sérüléseit is.access_bars_hatasa_hoterkepes_felvetel.jpg
Az Access egy nagyon hatékony technika, amivel nincs határ az életedben csak végtelen lehetőségek. Minden egyes nap és tanfolyam ezt mutatja meg.
Nagyobb lesz a befogadásunk, nagyobb a teremtő és generatív energiánk és olyan lehetőségek jönnek a testünkkel és az életünkkel kapcsolatban, amiket eddig nem is gondoltunk volna.

 

Agykutató mérései előtte és utána (felirat a jobb alsó sarokban állítható)

Nagyon fontos, hogy Te válassz! Hajlandó lennél elköteleződni az életed mellett?

bars.jpg
Szeretnéd lebontani az önkorlátozó falaidat?

Szeretnél egy új valóságot magadnak? 

Mi a Te tudásod, képességed és kapacitásod, amit, ha meglátnál, megváltozna az egész valóságod?

Amikor megérinted valakinek a bárjait, akkor máris megváltoztatod a világot, a saját valóságodat és másokét is körülötted. Egyre tudatosabbá váltok.
Te magad vagy a változás forrása és ez napról napra egyre inkább megnyilvánul majd az életedben.

A Bárok futtatásával egyre több nézőpontot oldódik és kitisztul, hogy már ne legyenek hatással a jövődre.

A legtöbben meglepődnek, hogy akár egy kezelés is mekkora változást hozhat az életükbe. Ez mind a lelki, mint a testi gyógyulásban segít.

Egy csodás videó róla, van hozzá magyar felirat is (jobb alsó sarokban be lehet állítani) : IFrame


Az akadályok alól szabadulsz fel, így megláthatod a lehetőségeidet és könnyebbé, örömtelivé és kreatívvá válik az életed. Ez egy maradandó tisztulás!

accessfej.jpeg
Mik a bárok? 32 olyan pont a fejeden, aminek a gyengéd érintése segíti a felszabadulást és a tisztulást az akadályozó traumák alól. Ezeket, ha gyengéden megérintitek, erőfeszítés nélkül el tudod engedni mindazt, ami miatt képtelen vagy az el(be)fogadásra? Ezek a pontok tartalmazzák, mindazokat a gondolatokat, ötleteket, hiedelmeket, érzelmeket, tényezőket, amiket életek során eltároltál. Itt az alkalom, hogy elengedj mindent!

Minden Bars kezelés 5-10 ezer évnyi korlátot tud feloldani arról az életterületről, amelynek a pontjait érintik. Ez egy nagyon tápláló és lazító folyamat, amely bármely területről képes feloldani a korlátokat, amit felvállalsz!

A Bars ezreknek segített, hogy megváltoztassák az életük és testük több aspektusát, többek között az alvási, egészségügyi, testsúllyal, szexszel, partnerkapcsolattal, stresszel kapcsolatosakat. És mi más lehetséges még?

Ha kipróbálnád 10.000.-/óra

Tisztátosokkal 15.000/1,5 óra

 

Ha megtanulnád tanfolyam időpontokat itt találsz: http://www.onfejlesztonaplo.hu/events/kategoria/meditaciok-tanfolyamok-programok/

 

 

Várlak szeretettel!!

Hatala Ágnes –  Access Bars & Body Facilitátor, Business Coach, Fejlesztő tréner

telefon: +36307258943

email: onfejlesztonaplo11@gmail.com