Én és az Entitások

Gyerek korom óta érdekelt minden mágikus világ és boszorkányos dolog, és valahogy meg is talált az összes eszköz hozzá. Még a vajákos manipulációk is, de valahogy mindig érzékeltem, hogy nem csinálhatom, nem nyúlhatok bele a szabadakaratba, pedig nagyon könnyű lett volna így megfogni valakit vagy elintézni valamit, hogy megtegyék nekem Az Access is mondja, ne küldj entitásokat másokra, mert visszahat.
Aztán több példát láttam arra is, milyen az, amikor valaki megteszi. Még a cigányok is félnek attól, hogy az átok visszaüt.

Sok dolgot elkezdtem tanulni (agykontroll, pránanadi, kineziológia, aura-soma stb), de a 3 éves parapszichológia volt az, ahol elkezdtem érzékelni, hogy nekem mindegyik terület könnyű (asztrológia, tarote, gyógyítás, mágikus tanok) de a legjobban az izgatott, hogy beszélget a tanárom az Entitásokkal és hogy érzékelhetnék még jobban.
Akkoriban managerként dolgoztam kereskedelmi és pénzügyi területeken és hát valljuk be, többet használtam a problémamegoldó agyam, mint az éberségem. Az Access eszközök nagyon sokat segítettek, hogy egyre jobban kikapcsoljam az elmém, és az éberségemmel, a kérdésekkel és az energiákkal menjek amikor facilitálok. Persze mindig lehet jobb, és gyakorlással, több tapasztalattal és információval jön is.
Visszatérve a parapszichológiára, nagyon érdekes választás volt részemről ez a csapat (oktatóm és a diáktársaim), mert megismerhettem mind a két oldalt és nagyon sokat tanultam, tapasztaltam az itt ragadt lelkekről, az angyali szféráról, Fénylényekről, Segítőkről és a démoni árnyoldalról is. Nagyon izgatott lettem, amikor a látó tanárom mondta, hogy 3 fénylény van a kezeim körül mikor gyógyítok. De jó, gondoltam, akkor biztos ez lesz a fő irány és terület, amivel fogok foglalkozni. Igen, jól megy a gyógyítás, de mégsem ezért találnak meg a legtöbben.
A 3.év végén a parapszichológia vizsgámon is kihúztam a megszállottság összes tételét, és bárkit kezeltem (akkor még kienziólógiával), mindig érzékeltem azt, hogy van rajta, vele valaki. Ráadásul a szagukat is éreztem ezeknek az entitásoknak, így ezek az emberek nekem büdösek voltak. Mondanom sem kell, hogy ez roppant kellemetlen volt és utáltam az egészet.

879.jpg

Abban az időben jött egy külföldi Hölgy Budapestre Alapozót és több workshopot tartani, többek között Entitást is. Fel is hívtam a szervezőt, hogy engem érdekel ez a téma, és hogy fogok-e a kérdéseimre választ kapni, mert akkor elmegyek. (utolsó 10000.- Ft volt akkor és nem volt mindegy, hogy mire költöm) Kezdő access-es voltam, így meglepett a válasz: mit tudsz? megkapod? Persze elmentem.
Az első kérdése az volt, hogy kinek, milyen tapasztalatai vannak a témában? Én pedig elmondtam, hogy engem mennyire zavar, hogy folyton ilyen emberek jönnek. Ő pedig visszakérdezett: Szerinted véletlenül jönnek, vagy van vele dolgod? Onnantól elkezdtem megkapni az eszközöket ahhoz, hogy hogy lehet ezt az egész területet könnyedén kezelni. Azért lettem Entitás Facilitátor is, mert szinte minden kezelésen és tanfolyamon téma volt ez és tisztításokat csináltunk. Azóta tudom, hogy sokkal több minden van ezen a területen, mint tisztítás. Kaphatunk is általuk hozzájárulásokat.

Sok mindent tapasztaltam ezzel kapcsolatban, és van tudásom, éberségem és potenciálom, hogy változtassunk rajta.
Érdekes megnézni, hogy mennyi tudásod, éberséged van az entitásokkal,
hogy mit érzékelsz
hogy milyen eszközöket adhatok ezeket kezelni, működtetni
hogy ki az aki viszi az energiádat és ki hozna, adna neked
mi van a lakásodban, irodádban
hogy lehet együttműködni velük
mi van a démonokkal és az árnyékoldallal

Mi mindent varázsolhatunk együtt a tudásunkkal, az access eszközeivel és azon is túl?
Mihez lehetünk hozzájárulások, hogy még többet teremtsünk, és változtathassunk a Bolygó energiáján?
Nem annyira nehéz és bonyolult, mint ahogy eddig gondoltad.

Az irányítás a Te kezedben van!

Hatala Ágnes – Certificated Facilitátor, Entitás Facilitátor, Bars és Body Facilitátor, Facelift Facilitátor