MTVSS – DNS megújító, immunerősítő Access Body kezelés

DNS megújító, immunerősítő – MTVSS – daganatos betegségek gyógyításához is

 

Neked szól, ha szeretnéd gyógyítani magad, a családodat, a párodat, vagy bárki mást is.
Mekkora inspiráció és motiváció önmagad regenerálása, mint gyógyszerekre és orvosra költeni?

625526_553374284713831_473188141_n.jpg

–         Energetikailag mindent helyre tesz, ahogy a test félreműködhet, a test visszarendezi magát úgy, ahogy működnie kellene.

–         Feloldja a fájdalmat, szenvedést, betegséget és korlátokat teremtő minden dolgot.

–         Felerősíti az immunrendszert a rák és más daganatos betegségeknél az immunrendszer erősítésével, hogy legyőzhesse a betegséget.

–         Felerősíti a test fizikai erőlétét a sporthoz és a nehezebb fizikai munkákhoz. Szeretnél 10-20 perc alatt elérni egy 90 perces normál edzés eredményét?

–         Bármelyik szerv energetikáját rendbe teszi, hogy a fájdalom feloldódhasson és kitisztulhasson (légzés, emésztés, idegrendszer, emésztőrendszer, bőr, nyirok és hormonrendszer, nemi szervek)

–         RNS, DNS és sejtmag szinten regenerál és tisztít

 

Az MTVSS energiákat az izületeken is kezelhetjük és az egész immunrendszerre is hat. Az izületeken a csontvelővel is dolgozunk, ami nagyon sok betegség helyreállításában hozzájárulás, akár “halálos” betegségeknél is (rák, leukémia stb).

Tudtad, hogy egy halálos betegségnél nagyon sokszor van olyan, hogy azt érezzük nincs választásunk, és van valami, amiből ki akarunk szabadulni, és az egyetlen útnak a halált látjuk? Ha meghozod a választást, hogy kijössz ebből és más lehetőséget is megengedsz, akkor ez az energia hatalmas hozzájárulás, hogy a testet is helyreállítsuk.

Milyen hozzájárulást adhatsz általa a testednek, ami helyreteszi a félreműködéseket és egységközösséget teremt vele?

Ez az energia hatalmas hozzájárulás az immunrendszerednek, hogy minden, amit félreműködtettél a testeddel végre helyreálljon.

Befektetés önmagadba: 10.000.-/óra

Bejelentkezés: +36307258943     onfejlesztonaplo11@gmail.com