Nőiesség, Értékesség, Párkapcsolat

A nőiesség ebben a valóságban igen csak háttérbe szorult minőség, hiszen annyira a túlélésre játszunk, és küzdünk, hogy a finom, befogadó, kedves minőségeknek már alig van tere az életünkben.

Amiket mostanában tapasztalok etéren:

Nem lehet „akarni” és kontrollálni a dolgokat, mert erre mindenki ráfeszül. Fontos elengedni az elme magyarázatait, megoldásait, mert nem azok működtek, hanem az érzések és a lélek kifejeződése. Sokkal könnyebb volt úgy kapcsolódni, amikor sebezhetően, „lecsupaszítva kitártuk a szívünket és megmutattuk mi van bennünk, mint az értelem észérvei.
Nagyon érdekes volt, hogy a „hisztis, akaratos gyerekből” milyen volt ahogy a folyamat előhozta a felnőtt Nőt.
Igen, nagyon sokszor nehéz az átbillenés, és van, hogy annyira ragaszkodunk a régi programokhoz, hogy olyan, mintha nem tudnánk megugorni ezt az élethelyzetet és változást. Azt érezzük, hogy elfáradtunk. Mintha nem lenne hozzá erőnk vagy tudásunk. Pedig az, hogy az igaz Önmagunkat megmutatjuk játszmák és minták nélkül, az mindenkihez közelebb visz.
Többször észrevettem már az életemben, hogy az emberek nem akarnak sebezhetőek lenni és megmutatni magukat és a fájdalmaikat, mert attól félnek, hogy akkor gyengének fogják tartani. Pedig igazán ehhez fontos az erő, szembenézni önmagunk jó, rossz, csúf részeivel. Nem egyszer láttam, hogy a mi megnyílásunk másokat is meginvitál arra, hogy ők is megtehessék. Felismerjük önmagunkat mások életében, sorsában, helyzeteiben, és arra gondolunk „nekem is volt hasonló, tudom miről beszélsz”.
Láttam milyen az, amikor valaki akarja változást, és nem lehetett erőltetni, mert inkább szült a másikban ellenállást és bezárkózást. És láttam, milyen az, amikor a sebezhetőségét megmutatva a másik is megengedhette magának a bizonytalanságai feltárását és sokkal hamarabb megszületett az együttműködés.
A sikeresség és érrtékesség és érvényesülés is az a téma, amit nem lehet erőltetni, csak kész lenni rá. Mi az amit most fontos megélnünk és mi visz a kiteljesedettebb és sikeresebb élet felé?
Ehhez a folyamathoz, hogy végig kísérjem rajta az embereket nagyon sok türelem és figyelem fontos, valamint biztonságos közeg, hogy megnyílhassanak.
Fantasztikus élmény volt, hogy akár azonnal is megnyilvánult a változás, amikor a szünetben felhívták a párjukat és hihetetlenül másként viselkedtek, beszéltek, „értették egymást”.
Az energiák, a megértés, az információk és az új választások nagyon tudnak működni, ez nem is vitás.
A lényeg, hogy használjuk az életünkben!

Mi lenne, ha új lehetőségeket engedhetnél be és új választásokat hozhatnál? Sokszor régi berögződések alapján vonzódunk és választunk párt és egyéb helyzeteket, de nem ez tápláló és gondoskodó a testünknek. Mi lenne, ha végre azt választanád, aki valódi kedvességet ad neked és a testednek?

Az amit gondolsz a vonzódásról eltér attól ami valóban tápláló a tested számára. Ez a kezelés ezt a magnetikus vonzódást tisztítja, hogy azt a generatív szexuális energiát élhesd, aki valójában vagy.

 

Kapcsolatokról 

 • Hány olyan kapcsolatod van, amit a karma és az életeken át tartó ígéret és tartozás tart össze?
 • Hány kapcsolatot tartasz fenn azért, hogy ne legyél egyedül és félsz a magánytól?
 • Hány “barátságot” tartasz fent azért, hogy “jónak” lássanak, tartsanak?
 • Mennyi kapcsolatod van anyagi függőség miatt?
 • Hány társat választottál már a családi mintáid miatt – hogy a szüleid milyen Nők, Férfiak, házastársak stb?
 • Hányan betegedtetek már bele az elvárásoknak való megfelelésbe és a bántalmazásba?
 • Megengedésben lennél végre a változással?
 • Tudtad, hogy az életben mindennel és mindenkivel kapcsolatod van? Mi lenne, ha ezeket tudatosan kezelnéd? Ha ráláthatnál valójában mit teszel és hogyan reagálsz?
 • Mi lenne, ha feloldhatnánk a szexuális blokkjaidat?
 • Milyen lenne az életed, ha generációs családi blokk kitisztulhatnának?
 • Hogy lehetne könnyed kapcsolatot mindennel?

Ezekre mind fogunk oldani és tisztítani, valamint új lehetőségeket teremteni

Mi lenne, ha a könnyedség és az öröm lehetséges lenne a kapcsolataidban bármi történjék is? Függetlenül attól, hogy épp mit választ a partnered? Mi lenne, ha mindig Te választhatnád a boldogságot és az életed teremtését és mi lenne, ha a kapcsolatod ehhez hozzájárulás lenne?
Hajlandó lennél erre? Hajlandó lennél az élet örömére és bőségére? Hajlandó vagy arra, hogy kedves, és a Lényed és a Tested számára is tápláló és gondoskodó kapcsolatod legyen? Történjék bármi?
Még akkor is, ha ez azt jelenti, hogy elengedsz mindent, amit eldöntöttél a kapcsolatokról?
Még akkor is, ha azt is jelenti, hogy elengeded a magad, a tested és a partnered felé irányuló ítéleteket?
Még akkor is, ha azt jelenti, hogy olyan kapcsolatot teremtesz, ami teljesen különbözik ennek a valóságnak a nézőpontjaitól, és amit senki nem ért és rengetegen elítélnek?
Ha a válaszod igen, lássunk hozzá!

Befektetés magadba: 10.000.-/nap (lehet 2 napos lesz – jelentkezőkkel egyeztetünk)

Tervezek hozzá akadálymegjelenítő állítást is, ahol a mezőben megnézheted, hogy hol vagy elakadva, mi hiányzik még hozzá.

Időpontok egyeztetés alatt

Bejelentkezés és érdeklődés:
Hatala Ágnes +36307258943
onfejlesztonaplo11@gmail.c
om