Felépítelek – Jövőtervező online kurzus 3.alkalom

smerd meg magad és találjuk meg miben vagy igazán sikeres és miben teljesedne ki az életed!

Újra és újra előfordul, hogy elbizonytalanodunk az életünk menetében: Jól csinálom? Ezt akarom egyáltalán csinálni? Vele szeretnék  és itt élni? Mi van, ha már nem megy, vagy másra vágyom, de mégis mire? Mihez kezdjek most az életemmel? Lehet ez élet-közepi válság, vagy csak egy gazdasági változás, de az is lehet, hogy most érkezett el a pont, hogy a régi már nem megy, de mi legyen az új?

Szeretnéd tudni miben vagy a legjobb, miben teljesedhetnél ki? 

Miben vagy tehetséged és miben vannak egyedi képességeid?

Kibontakoztathatjuk!

 

Miért velem menj végig ezen az úton? 

Mert mindig az volt a célom, hogy hozzuk ki magunkból és az életünkből a legtöbbet, mindezt úgy, hogy közben élvezzük is. Hiszen ezért vagyunk itt a Földön.

Emlékszem mikor 13 éve parapszichológiát tanultam és több ezoterikus és gyógyító terület is könnyen ment, egy kérdés foglalkoztatott, hogy miben vagyok én a legjobb, miben teljesedhetek ki? Valójában mind ezt keressük, ez az értelmet az életünknek.

Sokszor a múlt berögződései miatt nem tudjuk ezt megtenni. Rengeteg elképzelés van arról kik vagyunk. Sok  mindent elhittünk és bevettünk. Igazodtunk nézőpontokhoz, vagy éppen ellenálltunk nekik, de KI vagy Te valójában? Mi mindent tudsz? Ehhez nagyon fontos ezektől megszabadulnunk,  és közben felfedeznünk Önmagunkat. Az út során egyre kevesebb lesz az előbbiből és egyre több a lehetőségeidből és a kreatív ötleteidből.

Tudjuk, hogy ez a folyamat összetett és többrétű, ezért szeretném felajánlani hozzá a folyamatosan fejlődő 25 éves szakmai (mind vezetői, mind pedig a sokrétű fejlesztői, business coach és tréner) tudásomat és élet tapasztalatimat, hogy könnyedebben szembenézhess vele és elengedhesd, kitisztíthasd. Az összes tudásommal állok a rendelkezésedre, hogy még inkább a boldog és kiteljesedett Önmagad lehess.

 

Hogy fogjuk ezt csinálni?

Egyéni szinten:

  • Tartós változást hozunk létre a régi mintákból való felszabadulással. Szembenézel magaddal és a múltaddal, miből működtél eddig: Hol vagy elakadva? Mely életet területeden nem úgy mennek a dolgok ahogy szeretnéd? Van olyan, ami ismétlődik újra és újra és nem tudsz túllépni rajta? Miben szeretnél új és más lehetőségeket? Tudod mi akadályoz ebben? Sokszor a félelem, a régi minták és érzelmek akadályozzák a továbblépésünket. Hol érzel esetleg tartozást, bűntudatot, ami nem engedi a továbblépést?
  • Másodszor megnézzük a test-lélek szellem harmóniáját, hogy melyik nem működik még ahhoz, hogy azt éld amit szeretnél
  • Eredményessé, sikeressé tesszük az életed
  • A felbukkanó ragaszkodásoktól, nem működő dolgoktól folyamatosan megszabadulunk. Ne akadályozzon semmi.

 

Csoportos kurzusokon:

Feladatokon és gyakorlatokon keresztül felfedezzük az

  • Adottságaidat, törekvéseidet
  • Személyiségedet, egyediségedet
  • Vágyaidat, szenvedélyeidet és hogy mi lelkesítő számodra
  • Lehetőségeidet
  • Cselekvési tervet készítünk, hogyan indulj el és kezd el megvalósítani a céljaidat.

Eddigi Tapasztalatok:

“Egy krízis közepén cseppentem bele a kurzusba, amikor is elengedni látszódott az a munka az életemben, amit addig almaim munkájának hittem. Elveszítettem a hitet önmagamban, hogy valójában Kepes lennek e ezt csinálni, és ennek a kurzusnak Köszönhetően újra fel tudtam építeni az önmagamban vetett hitet és elismerni olyan képességeimet, amit azelőtt nem voltam hajlandó. Nagyon halas vagyok a nagyon komplex és átfogó feladatoknak, a meditációknak, a konkrét példáknak, a személyes útmutatásoknak, tanácsoknak, a csapat hozzájárulásának és a profi oktatónknak, akit szívből ajánlok, de csak azoknak, akik valóban készen állnak arra a változásra, hogy ez a kurzus fenekestül felforgassa, megváltoztassa az életüket.” – B.Veronika

“Nagyon összetett volt a kurzus, hihetetlen, hogy milyen sok feladatot, és ismeretanyagot vettünk át! Olyan volt, mint egy gyorsítósáv. Emellett a kérdésekre adott egyéni falicitálások és a többi résztvevő hozzászólása is rengeteget adott.  Végre megértettem, hogy miben vagyok, miért nem megy még a tervezés és célkitűzés. És ez óriási áttörést hozott nekem, hogy egyszerűen csak a figyelmemet a múltról a jelenre kell hoznom. És ezért nagyon hálás vagyok! Mert végre a helyére került bennem annyi minden. Köszönöm szépen!” – R.Krisztina

“Szeretném megköszönni, hogy rész vehettem a kurzuson. Nagyon tetszett, hogy változatosak voltak a feladatok, ugyanazokat a kérdéseket több módszerrel is megközelítettük, ugyanakkor egymásra épültek a témák. Jó volt az is, hogy  egyéni kérdésekkel is tudtál foglalkozni. Több dologra is rávilágított ez a kurzus. Azt eddig is tudtam/éreztem, hogy alapvetően azzal foglalkoztam eddig is, ami nekem való munka, viszont arra csak most jöttem rá, miért rekedtek meg a dolgaim. A múlt héten több érdemi változtatást is elkezdtem, remélem meg lesz a kitartásom, lelkesedésem ezek véghezviteléhez.” – H.Magdolna

Időpontokat itt találsz: http://www.onfejlesztonaplo.hu/events/kategoria/meditaciok-tanfolyamok-programok/

Egyéni konzultációkra bejelentkezés folyamatos. Jó lenne, legalább 5-10 alkalom a sikeresebb úthoz.

Csoportos kurzusok időpontjai pedig folyamatosan fel lesznek tüntetve az eseményeknél.

Lehet mind a kettőt online és személyesen is végezni, amelyiket szeretnéd.

 

Online 5 alkalom: 09.14,17,21,24,28 17:30-20:00

Befektetés önmagadba 50.000.-/5 alkalom

Helyszín:  Online zoomon

 

Csoportos személyes 5 alkalom: 2020.09.16.22,30., 10.06,14, 17:30-20.00

Befektetés önmagadba összesen 80.000.-/5 alkalom

Lehet jönni egyénileg is online és személyesen is.

Helyszín:  Budapest, XIV. kerület és Veresegyház

 

Bejelentkezés:

Hatala Ágnes +36307258943

onfejlesztonaplo11@gmail.com