Bántalmazás oldása – Access testkezelés

Nagyon sok minden lehet bántalmazás, még olyan dolgok is, amiről nem is gondolnánk. Minden ilyen bántalmazással beszűkíted magad és a valóságodat, világodat.

Az Áldozat-Bántalmazó szerep is csak egy választás. Téged hányszor bántalmaznak mások azzal, hogy áldozatot játszanak és te mentsd meg őket?

Hányszor vagy áldozatként bántalmazó is?

Egy gyermeknek az is bántalmazás, ha nem engedik, hogy valamit megtegyen, vagy ha ráerőltetnek valamit, amit nem szeretne. Hiába ‘akarunk jót’, ha a másik választásával szembe megyünk és neki nem esik jól, nem csinálná szívesen.

Hány ilyen kötelező és muszáj dolgot tettél meg az életedben?

Mi van akkor, ha ezeknek a bántalmazási energiáknak a felismerésével az egész életed megváltozhat?

abuse.jpegLehetnek fizikai bántalmazások, lehetnek lelki sérülések, és van, hogy a kettő együtt működik.

Nem csak a verés, erőszak, verbális bántalmazás létezik, lehet pénzügyi bántalmazás és spirituális is, és ugyanilyen bántalmazás, mikor nem veszik figyelembe hogy te ki vagy és neked mi a fontos. Amikor nem hallgatnak meg, amikor visszafojtod magad.

 

Aki bántalmazott, egy folyamatos adrenalin túlpörgésben és védekezésben van, egyfajta készenléti állapot, hogy mikor ki bánthat.

Még ha nem is bántanak, akkor is úgy érzed nyomkodják a ‘piros gombodat’ és reagálsz rájuk, védekezésbe mész. Ezáltal beszűkíted magad, összeszűkíted a világod.

Az áldozat mindig választja, hogy áldozat legyen. Valójában soha nem vagy áldozat, nem bánthatnak, csak ha megengeded, hogy az legyél.

Ezt a kezelést csak Gary taníthat, és mi, akik megtanultuk pedig oldhatunk ezzel az energiával.

Saját tapasztalatom: sok mindenre gondoltam, mint bántalmazás az életemből, de ami kijött arra szinte sosem, viszont teljesen összeállt a kép és életem minden területére kihatott. Nekem ez a ‘figyelembenemvevés’ volt. Azóta is kértem több ilyen oldást és feljött még pénzügyi bántalmazás, férfiakkal való kapcsolat, érzelmi zsarolás is.
Azóta jobban működik a munkám, a kezeléseim, a párkapcsolatom és a családi kapcsolatom is.

Sokkal szabadabb és könnyedebb az életem!
Kívánom Neked is ezt a csodás megtapasztalást, hiszen örülni vagyunk itt a Földön!

Mennyire fogják vissza az életed, hogy ezeknek a sztoriknak a körforgásában élsz?

Mennyire érzed, hogy nincs más választásod?

Mennyire engeded, hogy korlátozzanak?

Meddig bántod magad? Mire jó ez neked, hogy folyamatosan engeded, hogy bántalmazzanak?

Milyen lehetőségeid vannak ezen túl?

Mennyi lehetőséged van még, ha kilépsz ebből a választás nélküli beszűkült valóságból?

 

Ha úgy érzékeled megérint a téma, és szívesen részt vennél egy ilyen oldáson, akkor az alábbi menetet fontos betartanunk:

  1. Megrendelni egy szóbeli tisztításon alapuló hanganyagot a következő linken (35$, dombornyomott kártya szükséges hozzá és fizetés után azonnal megkapod a letöltési linket és a számlát róla – regisztrálni kell majd a webshopban): https://www.accessconsciousness.com/en/shop-catalog/all/the-original-clearing-the-issues-of-abuse/
  2. Ha szeretnéd küldök majd hozzá magyar nyelvű tisztítást is
  3. A szóbeli tisztítások a nézőpontjaidat elengedésében hozzájárulások, hogy hol érzed magad áldozatnak, hogy manipulálsz, milyen drámákba mentél bele, és az összes sztorit ami ehhez kapcsolódik.
  4. Bántalmazás oldás testkezeléssel pedig a testből oldjuk ki a nehézségeket és a bántalmazás maradványait, amivel újrateremted ezeket a drámákat.

 

Ez a testkezelés, egy tápláló, kedves ölelő érintés, amiben biztonsággal elengedhetsz.

 

Legtöbbször egy kezelés is hatalmas változást, szabadságot és békét hozhat az életedbe.

 

Befektetés önmagadba:

Bántalmazásoldás kezelés: 20.000.- Ft

1 bántalmazásoldás testkezelés +2 konzultációs barskezelés (a hanganyag hallgatása alatt feljövő dolgokhoz és a bántalmazás oldás után feljövő dolgokhoz) 30.000.- Ft

 

 

Bejelentkezés és érdeklődés:
Hatala Ágnes +36(30)7258943
onfejlesztonaplo11@gmail.c
om