Testednek regeneráló kezelések

DNS regeneráló és immunerősítő – MTVSS – Testkezelés

Az egyik legerősebb kezelés az MTVSS, ami energetikailag mindent helyre tesz, ahogy a test félreműködhet, a test visszarendezi magát úgy, ahogy működnie kellene.

  • Feloldja a fájdalmat, szenvedést, betegséget és korlátokat teremtő minden dolgot.
  • Felerősíti az immunrendszert a rák és más daganatos betegségeknél az immunrendszer erősítésével, hogy legyőzhesse a betegséget.
  • Felerősíti a test fizikai erőlétét a sporthoz és a nehezebb fizikai munkákhoz. Szeretnél 10-20 perc alatt elérni egy 90 perces normál edzés eredményét?
  • Bármelyik szerv energetikáját rendbe teszi, hogy a fájdalom feloldódhasson és kitisztulhasson (légzés, emésztés, idegrendszer, emésztőrendszer, bőr, nyirok és hormonrendszer, nemi szervek)
  • RNS, DNS és sejtmag szinten regenerál és tisztít

 

Túlterhelt és kimerült izmok kezelése és mélylazítása testkezelés

A túl feszes izmú személyeknél a test anaphilatikus sokkot él át és felgyorsítja a test öregedését. Segíthet testi traumák tisztításában is.

A testünk úgy néz ki, ahogy megítéljük és bíráljuk, amik szintén sokkot okoznak neki.

Ez a kezelés a lazulásról az elengedésről szól a test izomzatában. Tisztítjuk a megkeményedett dolgokat. A túledzett embereknek is nagyon hasznos minden túlfeszült vagy kötött izomnál, ami nem lazul.

Túl erőltetett hangszálnál is fontos lehet, de ha van túlterhelt állatod (pl. túldolgozott lovad) itt is hasznos kezelés. Becsípődés lazítására, vagy edzés levezetésére is nagyon eredményes.

 

Könnyebb edzés  – csecsemőmirigy aktiválással és akusztikus rezgés áramoltatásával

Az energiák áramoltatása folyamatos, amikor edzünk, de ezzel a kezeléssel és gyakorlattal, az egészet megkönnyíthetjük, hogy ne legyen megerőltető a mozgás a testnek, hanem könnyedén végezhető.

 

Fizikai sérülések kezelésére még testkezelések:

  • Sejtmemória kezelés – hegek, sérülések regenerálódására – akár külső, felületi, vagy belső műtéti
  • Áramkörök – a sérült áramkörök a testben, amik a műtétkor, sérülésekkor megszakadnak, ezek helyreállítása
  • Rugalmasság helyreállítása – feloldja az öregedési és merevedési folyamatokat a testben, hogy a rugalmasabban regenerálódjon és működjön
  • Toxikus anyagok tisztítása a testből és molekuláris átalakítás – sejtben, szervekben átalakítani lebontani amire nincs szükség, újratermelni, amire van és kitisztítani olyat, ami toxikus vagy nem megfelelő a testnek.

 

Befektetés magadba:

Kezeléseknél 10.000.- Ft/ 60 perc (bérletben 45.000.- Ft/ 5 alkalom)

 

Bejelentkezés és érdeklődés:

Hatala Ágnes 36(30)7258943

onfejlesztonaplo11@gmail.com